Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý výsledek, záleží také na tom, do jaké lihovitosti páleník pustí dokap.U nás na liberecku, kde bydlím a jezdím do pálenice, páleník končí, když teče 35-40% a porovnává chuť a lihoměr.Preferuje názor, že přílišný dokap může přidat pálence pouze ocas.Jiný kraj, jiný mrav.Na dobu odstavení pálení jsou rozporuplné názory.jen se chci zeptat, kdy jste nakládal pološvestky, že již máte vypáleno? já mám též pološvestky, ale do pálenice jedu až koncem ledna, tak mám obavy, aby nezoctovatěly.To by mě velice zklamalo, protože tentokrát jsem zkusil něco nového, a švestky odpeckoval.V pálenici jsem se objednával v září a přesto jedu až na konci ledna.Podle páleničáře je letos abnormální zájem, protože je hodně švestek.Na závěr -ovoci zdar, kořalce z něho zvlášť.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika