To je věc vkusu. Moje je velmi jemná a nádherně voní i chutná po oskeruších. Na koštu ve Tvarožné Lhotě se také umístila v top kategorii.
Vzhledem k časové náročnosti výroby jednoho litru v řádu cca 5 hodin (v mém případě, protože za sběrem dojíždím) a nutnosti mít volno cca 3 týdny po práci každý den když padají na přebírání hniličkovitých ta cena (1000 Kč/L) je malá. Aneb kdo nechce, nekupuje. 90 Kč/L je málo, vždyt je to méně než se platí v pálenici (cca 150 Kč/L za 50%). Ono by bylo nejlepší kdyby to bylo zadarmo...
A ja kse říká, že dobrou oskeruši nelze koupit, ale může byt jen darovaná, tak to zde platí dvojnásob. Ani já svoje nej pálenky, ať jsou ze švestek, mirabelek, meruněk či oskeruší prakticky neprodávám. Ať si lidi raději koupí nějaký patok, kdy jim někdo nabulíkuje jak je výborná. Znám i lidi, co do vyjetého mače dají cukr a znovu zkvasí. To pak prodávají do hospod nebo pražákům. A říkají jim, jak pijou nejlepší vzorek.