VM - Bronzový Zahrádkář (83) - 1.194 (?) 26.3.2009 9:01
Koupil jsem v Lidlu ten jejich nerez rýč s dubovou násadou a je to taky slušná volba za menší peníze. Na značku Fiskars to určitě nemá ale ve srovnání s normálním rýčem je to bomba. Výborně se to čistí a neohnete to.
Mám naprosto stejnou zkušenost. Každoročně jsem zlomil 2-3 násady rýče (někdy i zohnul železo), většinou při vyrývání a přesazování stromků. Od nákupu Fiskars jsem už žádný jiný nevzal do ruky, zbylé rýče tiše reziví na půdě.
VIZ příspěvek 27.2.2009 PAVEL SKÁLA. Můj poznatek je, že když likviduji třeba staré rybízy, přesekávám s nimi kořeny jako se sekyrou již mnoho let, beze škody na ostří
Který přesně máte, tenhle? 641150320155 (kod zboží - guglete ;)
Fiskars dělá rýčů několik, kromě ocelových i z hliníku. Násady dva druhy - rovnou a ohnutou + dvě délky, rýč špičatý nebo zahnutý, ty ocelové mají být kalené.. Taky ho asi pořídím, vypadá pěkně :-) Gl.
Dobrý den, jeden rýč od Fiskarsu už máme (mírně špičatý s ergonomickou násadou) a mohu ho vřele doporučit, zasázeli jsme s ním vloni 200 stromků. Před týdnem jsme v Lysé na Zemědělci koupili další za 675kč (stánek Železářství u Rotta). Standa
S rýčem Fiskars jsem vyryl stovky vrzostlých stromů s balem i bez.Zacházel jsem s ním nekompromisně, sloužil perfektně. Ale musím se pochlubit, podařilo se mi ho zlomit. Prasknul ale ve sváru lopata - násada. S novým mám při páčení už troch respekt. Nejlepší je mírně špičatý s trvarovanou násadou. Prchal
VM - Bronzový Zahrádkář (83) - 1.194 (?),26.3.2009 9:01
Koupil jsem v Lidlu ten jejich nerez rýč s dubovou násadou a je to taky slušná volba za menší peníze. Na značku Fiskars to určitě nemá ale ve srovnání s normálním rýčem je to bomba. Výborně se to čistí a neohnete to.