Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravim vas vsetkych, tak som sa nakoniec odhodlal a siel som pozriet na tie pilky do predajne hq, po obhliadnuti tej s 22cm listom som ju za 11eur kupil.

Predtym som velmi rozmyslal ci nekupit tu od Silky, no ta stala 25eur, a tak nakoniec som sa rozhodol ze usetrim. Az po case uvidim ci sa oplatilo setrit.

Pilka na prvy pohlad, vyzera celkom kvalitne. No prve co som si vsimol bolo, ze cast zubov pilky sa po zatvoreni, neschova uplne do rukovete. Dalsi postrech je ze pilovym listom, po zacvaknuti do vnutra, sa da hybat hore-dole asi 1,5cm (neni zackavnuty na pevno). Takisto po otvoreni a zacvaknuti poistky, ma pilovy list trocha vole, asi 1mm sa da s nim pohybovat hore-dole. 

Ak bude zaujem, tak dalsie postrehy pridam po prvom zahrievacom reze. (zatial som sa k tomu nedostal) Pod prispevok, pridam par fotiek.

PS: Dalsie pilky 24cm a 30cm, s puzdrom na opasok, vyzerali velmi dobre, a takisto cena je priatelna, tak ak budem spokojny s touto, tak o rok si mozno kupim tu dlhsiu z nich.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika