Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím Vás,

  asi Vám bude môj dotaz pripadať divný, ale zaujímalo by ma, čo vy "vykonávate", keď chcete dôkladne vymyť postrekovač (napr. po herbicíde). Nie je v mojich finančnyćh možnostiach mať jeden na herbicídy, jeden na fungicída, jeden na insekticídy a čo ja viem, koľko ešte (aj preto, že nestriekam tak často, použijem napr. herbicíd 3x do roka a fungicíd 5-6x). Všade sa píše, že "dôkladne vypláchnuť". čo to ale znamená? použiť 10l vody na 2l postrekovač a stále dokola naplniť - napumpovať - vystriekať? alebo jedenkrát preplachnete a je hotovo? alebo preplachujete roztokom sódy? viem, že existuje nejaký chemický pytlík na vyčistenie postrekovača, ale myslím, že chémie už máme vśade aj tak dosť.

Ale strašia tu aj príspevky so zle vymytým postrekovačom, tak by som sa rada opýtala, ako to robíte vy.

Ja osobne to robím tak, že dám do nádobky trošku jaru a kým to pení, tak vyplachujem, podľa toho viem, že sú tam ešte nejaké zbytky. Ide aj o to, že zatiaľ nemáme na záhrade prívod vody a odpad, takže šetrím každý liter vody.

Ako to robíte vy? adri

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika