kvašená červená řepa



Stránky: 1,  2,  3   
host - 91.21 (?) 
13.2.2008 18:16, zobrazeno: 58254x

Kdo má zkušenost z  kvašením červené řepy? Na Balkáně se to běžně dělá, mně se to ale nedaří. Ostatní zelenina jde dobře zvláště je-li tam trochu zelí. Je to úplně jiný než s octem.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 85.27 (?), 7.3.2008 19:48

Zkoušel jsem  řepu zalít stejným slaným nálevem jako okurky na kvašáky. Pro jistotu jsem přidal trochu šťávy z kysaného zelí. Řekl bych, že se to docela podařilo, ale že by mě produkt nějak nadchl, nemohu říci.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 91.21 (?), 17.3.2008 19:15

Jen jsem zkoušel zda to někdo dělá, podle toho že téměř měsíc nikdo neodpověděl to asi opravdu nebude žádná sláva.Asi není nad klasiku s křenem nebo feniklem.Jak je vidět pane Vysloužile máte opravdu zkušenost se vším.Děkuji.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 85.27 (?), 17.3.2008 20:11

Žádná zkušenost. To byl jeden nevydařený pokus. Ještě hůř jsem dopadl, když jsem zkoušel takto kvasit hřiby.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 91.21 (?), 18.3.2008 0:10

Ty hřiby dělají snad Rusové ne?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 85.27 (?), 18.3.2008 6:53

Je to možné

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 136.34 (?), 4.4.2008 20:48

Pánové nezkoušeli jste kvasit kukuřici?  V USA z toho prý dělají kompot zvaný burbon??Docela by mně to zajímalo.Díky.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 91.21 (?), 4.4.2008 21:08

Ono je kvašení mléčné u kukuřice je z toho siláž ale jak sedělá kvas na burbon to by mě taky zajímalo.Asi jako na whisky musí se naklíčit né?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 136.34 (?), 6.4.2008 20:02

Siláž nebrat, ta mně nechutná.Když navlhčím kukuřici, vyrazí z ní klíčky.A co s tím dál? Díky

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 91.21 (?), 10.4.2008 21:59

Zadat do Googlu burbon, výroba je tam toho dost ale doma jako slivovice to nepůjde.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika