Kyslu kapustu robim iba tretim rokom, ale, dostal som velmi dobru radu. Este sa vratim, prvy rok som ho mal take nejake makke. CHutovo vyborne ale makke. Druhy rok, ked som uz o tej vyfikundancii vedel bolo asi najlepsie ake som kedy jedol a to moji starki kyslu kapustu robili desiatky rokov :-) Ta rada znie, do sudka daj pri tlaceni v polovici sudka polievkovu lyzicu KYSLEHO mlieka bez smotany :-) A kapusticka zacne bublat po dvoch troch hodinach od natlacenia. Stalo sa mi, ze sa mi kvasenie zastavilo a dobra rad zafungovala znova. Nechcel som vyhodit 15kg kapusty tak som zo zufalstva skusil len tak navrch dat este jednu lyzicu kysleho mlieka a ZAFUNGOVALO :-D (ono som predtym tak trocha presolil dolievanu vodu) POZOR, to mlieko musi byt priamo od krav. Ziadne spracovanie v nejakych mliekarnach, z krabice ci PETky a aj skla z obchodu tam su uz kdeake chemikalie na to, aby mlieko NEKVASILO. Zatial sa mi nepodarilo ani raz zkvasit z obchodu kupovane mlieko. Takze mliecko kupujem z plechovej kravy :-)