Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Standofone, proč tu mícháte co tu nepatří. Navíc procesy zpracování mléka jsou jiné a dobře hlídané, aby se vždy docílilo toho čeho mlékárna chce. Zelí nakládám aspoň padesát let a jen jednou byly chuťové vlastnosti nevalné, protože zavánělo hnilobou. Stalo se to, když chytrý agronom JZD, nešetřil na hnojivech. Při solení dvěma deky soli na kilo zelí, kdy se kvašení rozběhlo nejpozději třetí den po naložení a s dobrou péčí o hotový produkt ve sklepě, bylo zelí komzumovatelné s potřenýni vlastnostmi i po dvou letech. Zakladateli bych mohl maximálně doporučit, aby to své nekvasící zelí svěřil některé potrvinářské laboratoři, protože z těch keců nikdo nedojde konce. A jaké jiné kyseliny tam vznikají, to si budete zase vymýšklet, když nejste v oboru odborníkem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika