Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám taky pilu Hecht 45 od konce roku 2014 a taky jsem tu o ní psal. Tedy vlastně o její užitné hodnotě/cena. I s „obskurními výpočty“ kolik stojí piv.
Takže něco o dalším mé Hecht 45. V mezidobí jsem nechal opravit (srovnat) lištu a nabrousit řetěz (no poprvé, měli akci). Ale řetěz už je dost mizerný. Rád bych si pořídil nový za cca 200,- (tak až ho potkám).
Také jsem měl závadu. Závada začala už na podzim. Potřeboval jsem přeříznout jen pár kousků a pile neklesaly volnoběžné otáčky. Teď po novém roce jsem potřeboval řezat, tak jsem zahájil opravu. Už nešla ani nastartovat. Nebudu napínat. Jsem nedbalý a v pile byl benzín asi rok. Po nalití čerstvého (Stihl 1: 50 od kamaráda) chvilku kouřila (pěkně promazaná) a pak zas jako nová.
Tak dřevo mám už skoro na příští zimu (topím asi běžně). To je šestá sezona pily. No, nekupte to za ty peníze. JG
PS: Ptal jsem se na broušení ve značkové prodejně pil. Řekli mi „samozřejmě“. Před tím ale říkali, že Hecht ani nebrousí. Tak se Hecht polepšil.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika