Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sugihara lišty začal vyrábět v roce 1967 Hideo Sugihara. Japonsko mělo vždy pověst špičky co se týče kování a pracování s ocelí. Mít znalosti, abych mohl vyrábět kvalitní lišty není něco, co jde získal přes noc. Jedná se o složitý proces pokusů - omylů, kde vyříznutí a vyfrézování počátečního tvaru lišty je pouze jednou částí, následuje několikero žíhání, kalení popouštění.

Sugihara lišty se začaly vyrábět rodinou Sugihara. Znalosti byly předávány z otce na syna. Tomo Sugihara (syn Hideo Sugihara) vývoj a technologie, Yuki Sugihara (syn Tomo Sugihara) nyní stojí v čele oddělení marketingu společnosti. Mnoho zaměstnanců, kteří pracují v továrně jsou zaměstnáni ve výrobě už několik dekád a mají bohaté zkušenosti s výrobou. Jiný výrobce např. Stihl, Oregon vyrábí lišty po všech čertech v různých výrobnách v různých částech světa. Sugihara lišty byly vždy vyráběny ve stejné továrně u jedné rodiny.

Zkouška tvrdosti dle Rockwella

Tvrdost kolejnic

Sugihara - HRC 60

STIHL      - HRC 57

Oregon    - HRC 55

 z toho je patrné, proč tyto lišty vydrží déle.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika