Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, z pily do 7000 Kč se vyklubal tenhle macek :-).

Už se na mě směje doma. Mám pár dotazů. Mám na tom lištu 45 cm a na ní řetěz s označením 686 a číslem 25. Dali mi ktomu ještě jeden "dolmarácký", ten samý a pak od oregonu, ale na řetězu je číslo 21. Nepoškodí se tímto řetězka? Jaký řetěz je tedy nejvhodnější?

V sobotu jdu poprvé s pilou do lesa. Na mazání lišty mám m6a (nový) a do motoru mám dolmar 1:50. V prodejně mi říkal, že se po záběhu nemusí nic nastavovat, jen jestli budu chtít to vyladit, at se stavím. Po kolika nádržkách to mám nechat seřídit?

Pila vypadá výborně, zítra ji nastartuju (nemám tedka benzín). Jakej by měl následovat postup prvního startu? Mazat budu 1:50 (možná o kapku víc, tak do těch 1:47 :-)). 

Jestli máte nějaké užitečné rady, jak zaběhnout pilu, jak se k ní chovat a jak se postarat o její nejdelší životnost, tak sem s tím. Budu Vám nejenom já velmi vděčný. Jirka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika