Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nemyslím že za zloženie jedného stromu by niekto zapýtal 10k.To by musel byť fakt veľký a fakt nebezpečný.Pokiaľ je kde ho spustiť tak nevidím problém z jeho položením za pomoci dobrého pilčíka s kt-čkom alebo z dobrým navijákom.Nakoľko veľká väčšina ovocných sadov sa nevyskytujú v okolí Prahy1 ale skôr v dedinách, tak nebude veľký problém toho človeka zohnať.A myslím že aj cena sa nebude pohybovať niekde v stratosfére a pár stovák bohate bude stačiť za celý sad.Potom sa môče každý domáci majster plne sebarealizovať na padnutom a zhruba naporcovanom strome zo svojim hyper profi náradím značky Hecht, Parkside,OK, Oleodrak a.p..Myslím že každý radšej dá pár stovák, lebo varianta dva je možná prerazená lebka, polámané rebrá alebo zlikvidovaná chrbtica.A to nehovorím o výborne sa hojacich ranách po reťiazke.Myslím že každý by mal vedieť kde sú jeho hranice a pokiaľ to nevie mohol by ho zastaviť aspoň pud sebazáchovy.

Apropo mohol by mi niekto neako bližšie vysvetliť ako maže 2Z a 2RS ložiská namazané na celú životnosť ložiska vo výrobe.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika