Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jasný . Jako odpověď na zadání vlákna ale nejasný.

US motory všeobecně mají předepsaná nízká oktanová čísla a  v naší zemi je Vám takový údaj celkem k ničemu. Americká auta běžně na 85 oct.benzín jezdí ale uvědomte si, že nelze porovnávat kvalitní bezsirné benzíny používané desítky let v civilizovaném světě s naprosto nevyzpytatelnými dryjáky, vydávanými u nás za benzín (totéž platí pro naftu).

Nestane se celkem nic, naopak mají motory na kvalitnější benzín nižší spotřebu, jsou tišší a hlavně neobsahují biosložky-tudíž delší skladovatelnost a vyšší jistota deklarovaných parametrů.

V zemi, kde jsou dodavatelé schopni do benzínu s předepsaným poměrem biosložky ve výši cca 6% naprat bez uzardění klidně procent 30 je 100 okt.benzín ještě jakáž takáž poslední jistota. Pochopitelně to chce při práci cit pro věc a u strojů pracujících při venkovních teplotách kolem 30 st.. v hlavě klid. Žádné závody.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika