Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

 Ale byla to jiste vyhodna koupě... :) Co na tom, ze je vyrobek "nepouzitelny"?

Vzdyt ani sam prodejce nevi co prodava. parametry ktere uvadi pri prodeji se samozřejmě liši s udaji v navodu a ty se pochopitelne liši od reality.

Videl jsem pilu znacky berlan jen letmo (mame ji "v rodine"), ale zarazilo me napriklad reseni filtru sani. Jedna se o plastovy vylisek, ktery se necistotami rychle zanasi. Ale nic proti tomu, pokud by nebyl ve vylisku otvor (umyslny), kterym se do karburatou prisava nefiltrovany vzduch. Slicovani filtru a karburatoru take zalostne a proto bych myslel, ze zahozenim celeho filtru niz nezhorsim.  

Pobobne jsem (ne)byl překvapen pri pohledu na nahon olejoveho cerpadla. soukoli bylo z casti plastove a z casti kovove. To by zase nevadilo, pokud by byly hrany toho kovoveho kolecka alespon zacistene. Po par minutach behu byl profil plastovych zubu sotva polovicni. Takze zivotnost pily bez prisunu dilu odhaduju u toho jednoho kusu na jednotky hodin.

O vyváženosti pily s takovouto extrémní lištou a ergonomii není potreba ani mluvit.

Proste se vyrobce v Cine pokusil okopirovat fungujici model konkurence a "trochu" ho navic vylepsil. Pote se nalepila nalepka Nemecke firmy a hura do CR.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika