Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V létě vyrábím mošt višňový, rybízový, malinový a černorybízový. Zatepla s vodou a cukrem. Podobně, jako když se dělá sirup, akorát doslazen na přímé pití.
   Jak zrají jablka míchám je s dalšími surovinami. Osvědčila se červená řepa, jeřabiny, aronie (poměr cca 1: 10 - 20).
   Neosvědčily se jako čistý jednodruhový mošt: hrušky (fádní), hrozny (příliš sladký, lepší je udělat burčák).  švestky, ryngle (hustý až slizovitý). Hrušky se dají přidat ke kyselým jablkům.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika