Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kolik zbylo Pražákovi, nevím. Poslechněte, co se stalo mně před pár lety. Asi 20 PET lahví moštu i s přepravkou jsem zapomněl po podzimním lisování na zahradě v boudě na nářadí. Přišel jsem na ně až v březnu. Otevřel jsem první - vystříkl napěněný mošt. Žádná z petek nepraskla, všechny byly tvrdé jako kámen.  Po opatrném otevření mě překvapila svěží chuť jemně nakvašené šťávy.  Od té doby mošty steriluji i nadále, pár lahví čerstvého však pokaždé naplním až po vrch, pevně uzavřu a a nechám venku. Přetlak oxidu uhličitého kvašení zastaví a mošt jakž takž zakonzervuje. Otvíráme je poprvé na Vánoce. Láhve je dobré překrýt plachtou, nelze vyloučit, že nějaká petka praskne. Ale zatím se mi to nestalo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika