Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No, já jsem si to přečet celý, a netušil jsem co způsobím. Slovem profláknutý jsem samozřejmě myslel ne odbytý, ale prostě populární, známý... přišlo mi líto, že jen Leskora (idkyž to nebude zase úplně pravda) se dostala do povědomí zahrádkářů. Přitom existují i jiné s počátečním Led...

A mě padla do oka a hlavně na jazyk Lemeda, je ranější než leskora to zaprvé, a prostě výborná i když, ano, menší plod. Ale ve velikosti problém nebývá (i jinde...) že? Lemeda - sladká jako med.Tak doufám pane Stanislawe, že je vše jasné. Zajímalo by mě Vaše pravé jméno a ročník na fakultě. Případně co jste vyšlechtil za novinky.

Pro ty ostatní, zahradničina je mou profesí a i koníčkem - ten se jsem asi zdědil po dědovi, ovšem daleko větším koníčkem(taky po dědovi) je chov okrasných holubů a tam se, věřte,  zabývám šlechtěním a udržováním od dětství. Kdo to zná, ví co je to za práci a na kolik let. To jen na tu narážku o šlechtění.

Juraj Kafka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika