Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Chladné počasí mi konečně pomohlo zbavit se venku všech nežádoucích broučků, svilušek a molic. Mám tu pár atypických štěpování, ale nevím, co bude potom.

Venku mám ještě několik velmi silných sladkých paprik výšky kolem 1m a průměru kmínku dole až 17 mm. Taková paprika se neohne ani pod kilem plodů. Tak mě napadlo naroubovat do rozštěpu silné papriky slaboučkou chilli papričku a nechat je v zimě na okně. Ujme se to? A bude to silně plodit? V místě štěpování byl průměr podnože 15 mm. Seřízl jsem ji nožem, ale "roub" chilli a zářez do podnože jsem upravil žiletkou. Podnož samosvorně sevřela roub tak silně, že nebylo třeba ho ovázat.

Ještě jeden nestandard. Začátkem srpna jsem naočkoval růži na šípkovou podnož. Tu jsem však po 3 týdnech zastřihl. Poměrně nečekaně vyrazily z obou oček výhony. Nevím, co bude potom - je to v 520 m.n.m. na Vysočině.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika