Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je to tak, pán Petr, že Tomcot mám pri dome a mrazy zvykne prežiť najlepšie, spolu s Farhialom, a tento rok aj s odrodou Forum - tieto dve zas zjavne kvitnú neskôr. Pre zaujímavosť, u mňa v "neodolnosti" kraľuje Tsunami.

Čo s týka podnože Tomcotu - mám myrobalán. Tomcot požaduje výraznú redukciu plodov na jar, pokiaľ sa tak nestane, urodí sa veľmi veľa nie veľmi chutných brokov. Netuším, čo ma čaká v ďalších rokoch. Keďže Tomcot tento rok nezarodil naplno, strom ide do dreva, a má výrazné prírastky. A prespokladám, že chuť rásť ho len tak ľahko neopustí ani naďalej. Jarné práce na ňom teda môžu byť pomerne veselým horolezeckým dobrodružstvom :)

A už len jeden postreh o inej odrode. Digat je chuťovo niečo, čomu bude zrejme treba venovať v budúcnosti pozornosť. Komplexná chuť, tak trochu pripomínajúca klasiku, ale aj moderne iná. Vynikajúca. Veľmi dobrá kvalita plodov i uskladnenie a aj spracovanie... O tom však inokedy niekde inde...    mino BA

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika