Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja uz to radeji ani nectu, musel bych se rozcilit nad tou lidskou hlouposti a bezohlednosti. Mam 200 ovocnych stromu - stara i nova vysadba. Snazim se osetrovat bez nejake velke chemie, hlavne pouzivam rostlinne insekticidy proti pidalkam a msicim (vlastni vyroby). Nejake to cervive nebo strupate jablko atd. me nevzrusuje. Uroda je i tak temer kazdorocne pekna a dostatecna. Pestuju to co se hodi do mistnich podminek a zbytek beru jako experiment. Osetruju broskvone a revu, ale s rozumem a na zaklade skutecne situace v danem roce. Kdybych mel neustale behat s postrikovacem po zahrade, tak bych se na to vykaslal. Proc? Protoze pestuju ovoce a zeleninu, abych mel pod kontrolou to co jim a vyhnul se tomu svinstvu co se tam splicha ve velkovyrobe. Jinak muzu jit do supermarketu a na vse se vykaslat.

Kdyz to tady prece jen nekdy ctu, tak me z toho mrazi. Opravdu strikat do plneho kvetu je barbarstvi vuci opylovacum. Ony ty pripravky nejsou tak neskodne jak se uvadi v pribalovych letacich. Nekdy mam pocit, ze zahradkari chemicky osetruji a hnoji vic nez velkopestitele. Vsechna ta nase bezohlednost vuci prirode se kumuluje a pak tu mame "zahadne" mizeni vcelstev atd... Nechci nikoho urazit, nikoho se dotknout, ale takhle to proste vidim. Premyslejme o tom co delame.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika