Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nechci roubání nijak degradovat, ale když jsem začínal, vyzkoušel jsem si pár nožů, vč. starých kuchyňských a nějakých zavíracích kudliček. Etalonem byly jabloňové letorosty. No a používám nůž, se kterým se mi dělá nejlíp... ten roubovák od Mikovu prostě zůstal mezi poraženými.

Myslím si, že je škoda, jestli úplný začátečník koupí nůž, a pak ho stejně nepoužívá, popř. morduje se s nožem, který má označení "roubovák", a přitom s jiným nožem by třeba měl lepší výsledky...

Profesionální ovocnáři mi prominou, můj pohled na roubování je dost "truhlářský" - pro mně to je prostě spoj dvou dřevěných součástí, který musí být těsný. Pro kvalitní, rovný dlouhý řez preferuji širší čepel, nežli mi nabídne opravdický roubovák, můj oblíbený nůž má taky tenčí čepel a je z uhlíkovky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika