Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak, jak píše p. Pavlíček, když je silný čerstvý roub, zakořeněná podnož a jde o jádrovinu, dá se naroubovat i jídelním nožem.  Ve velkých číslech by se ovšem procento úspěšnosti projevilo.
   Používám 30 let nůž Mikov s dřevěnou střenkou a brousím jej na břidlici a na řemenu. Belgický kámen nemám. Vyzkoušel jsem i nový KDS Sedlčany - s černým plastem, docela dobrý. Fiskars mě zklamal, kvalitou zpracování lacině vypadajícm plastem i nic moc ocelí. Pěkně vypadá i dobře drží ostří švýcarský Victorinox. Cenově mi přijdou všechny nože srovnatelné.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika