Výběr kvalitní sekačky

host - 69.26 (?) 
18.8.2007 12:26

já osobně mám špatnou skušenost se sekačkou jonsered LM2153 CMDAW sekačka sama o sobě dobře plnila svou funkci ale po 40 hodinách práce se mi ulomilo velké kolo šoloval mě přístup zár. servisu kde reklamace nebyla uznána s odůvodněním že jsem se sekačkou musel narážet do stromu chování značkového servisu mě natolik znechutilo že už nemám k firmě důvěru a pořídím si konkurenční značku /byla mi doporučena oprava obou kol za 2500 kč/ měl jsem 10letou zkušenost se sekačkou husquarna ale časy se asi změnily nechci mít se značkou jonsered již nic společného přístup jejich servisu mě osobně urazil

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18319), 19.8.2007 17:03
Souhlasím a mám podobnou zkušenost, že menší záběr (46-48cm) je ve většině zahrad výhodou. Sekačka je lehčí, lépe manévruje a při stejném motoru je relativně silnější. Širší záběr se vyplatí pouze na větších, rovných a neosázených plochách.

host - 3.83 (?), 13.12.2008 14:27

V podstatě souhlas. Pro větší zahradu vybírejte zásadně plynulý pojezd -rychlost chůze určujete Vy a ne sekačka, Pokud budete sbírat do koše(ať trávu nebo listí),vyberte model s možností vysypání koše bez nutnosti vypnutí motoru.Plastových skeletů(např.od Hondy) není třeba se v dnešní době bát, býval to problém HQ.Vlastní zkušenost.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě4.7.2025
Péče o jezírko na chtě3.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz