Příspěvky uživatele - 69.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 12.9.2007
u sekačky jonsered LM 2153 CDMAW s pojezdem předních kol a váhou 50kg konstruktér který to sestrojil pravděpodobně sekal v praxi fotbalové hřiště dokonale upravené a suché na jen trochu členitém terénu je tato sekačka co se týče pojezdu nepoužitelná... celý příspěvek >
Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 11.9.2007
milá věrko z vlastní zkušenosti vám doporučuji zakoupit raději menší a lehčí sekačku nevěřte reklamním obrázkům jak křehká blondýna lehce tlačí 50ti kilovou sekačku je to jen reklamní trik až budete nakládat sekačku do auta a povezete ji na... celý příspěvek >
Výběr kvalitní sekačky, 18.8.2007
já osobně mám špatnou skušenost se sekačkou jonsered LM2153 CMDAW sekačka sama o sobě dobře plnila svou funkci ale po 40 hodinách práce se mi ulomilo velké kolo šoloval mě přístup zár. servisu kde reklamace nebyla uznána s odůvodněním že jsem se... celý příspěvek >
Benzínová sekačka Husqvarna R 152 SV, zkušenosti, 18.8.2007
váš názor na hq jsem ještě před nedávnem měl také až do chvíle kdy jsem si zakoupil sekačku z jejich stáje a to jonsered lm 2153  a to bohužel ve firmě hornbach kde vám nejsou schopni ani poradit co do sekačky dávat jako palivo mám zahradu 2000m... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika