Výběr kvalitní sekačky

host - 69.26 (?)
18.8.2007 12:26

já osobně mám špatnou skušenost se sekačkou jonsered LM2153 CMDAW sekačka sama o sobě dobře plnila svou funkci ale po 40 hodinách práce se mi ulomilo velké kolo šoloval mě přístup zár. servisu kde reklamace nebyla uznána s odůvodněním že jsem se sekačkou musel narážet do stromu chování značkového servisu mě natolik znechutilo že už nemám k firmě důvěru a pořídím si konkurenční značku /byla mi doporučena oprava obou kol za 2500 kč/ měl jsem 10letou zkušenost se sekačkou husquarna ale časy se asi změnily nechci mít se značkou jonsered již nic společného přístup jejich servisu mě osobně urazil

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 69.26 (?), 18.8.2007 12:26

já osobně mám špatnou skušenost se sekačkou jonsered LM2153 CMDAW sekačka sama o sobě dobře plnila svou funkci ale po 40 hodinách práce se mi ulomilo velké kolo šoloval mě přístup zár. servisu kde reklamace nebyla uznána s odůvodněním že jsem se sekačkou musel narážet do stromu chování značkového servisu mě natolik znechutilo že už nemám k firmě důvěru a pořídím si konkurenční značku /byla mi doporučena oprava obou kol za 2500 kč/ měl jsem 10letou zkušenost se sekačkou husquarna ale časy se asi změnily nechci mít se značkou jonsered již nic společného přístup jejich servisu mě osobně urazil

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18319), 19.8.2007 17:03
Souhlasím a mám podobnou zkušenost, že menší záběr (46-48cm) je ve většině zahrad výhodou. Sekačka je lehčí, lépe manévruje a při stejném motoru je relativně silnější. Širší záběr se vyplatí pouze na větších, rovných a neosázených plochách.

host - 3.83 (?), 13.12.2008 14:27

V podstatě souhlas. Pro větší zahradu vybírejte zásadně plynulý pojezd -rychlost chůze určujete Vy a ne sekačka, Pokud budete sbírat do koše(ať trávu nebo listí),vyberte model s možností vysypání koše bez nutnosti vypnutí motoru.Plastových skeletů(např.od Hondy) není třeba se v dnešní době bát, býval to problém HQ.Vlastní zkušenost.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz