Snížení hluku kosačky



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
                  
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6491) - 9.135 (?) 
22.4.2018 9:05

Jenže to jsou takové teoretické kecy snílků. Zastavte dopravu, změňte životní styl na planetě. Jestli nejste Bůh, pude to stěží. Když přijedou tři pražáci na víkend, někdy tu zahradu, co si pořídili na relax nějakých 1500 metrů, posekat musejí. Co platno, že já důchdoce seču ve všední dny dopoledne, kdy na polích okolo řvou traktory a ta sekačka se v tom ztratí. Prostě celou sobotu kolem řičí sekačky a hotovo. Jedniný soused tam má elektrické automaty a můžu potvrdit post SfK, jsou relativně tiché i když slyšet jsou taky. A nejen sekačky, vyžínače, motorové pily, cirkulárky. Prostě to dnes jinak nejde.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 147.14 (?), 22.4.2018 10:18

Samosebou to jinak jde, zkuste sekat o víkendu v Rajchu nebo třeba ve Švýcarsku a budete vidět, co se bude dít. A nachystajte si velkou částku peněz. Stanislaw

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6491) - 9.135 (?), 22.4.2018 10:36

Samosebou to jinak jde Snad ano, ale zapomínáte, že v pondělí přijde zahradník, ve středu údržbář na bazén a v pátek hoch na sečení zahrady. Až to bude tak u nás, pak můžem ty otěže ještě utáhnout, pořád je to málo a lidi se moc vzpínaj.  U nás si zbohatlík pořídí zahradu zvíci parku, posadí tam tři balvany, který stěhujou jako turbínu a pak sobotu neděli lítá se sekačkou po zbylým trávníku, protože je jednak držgrešle, druhak tomu říká relaxace. Až se tohle změní, ubude hluku. Ale pozor, jen relativně, jen o víkendu. Absolutně zústane, protože někdy se to posekat musí.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika