sněhová fréza

host - 16.203 (?) 
30.1.2010 18:39

Mám stejný problém-frézu jsem rozdělal-motor přes ozubený řemen pohání hliníkové kolo -na toto kolo je přitlačován (na kolmo)kotouč nasazený na šestihraném hřídeli po kterém se posouvá doprava a doleva přes osu hnaného kola-z toho pohon vpřed nebo vzad, problém je v materiálu kterým se přenáší výkon pro pohon, je to nějaký silikon nebo co, v soiučasné době sháním náhradní kroužek který se vkládá do kotouče.Pak je tam ještě super čínský výrobek -taková kotva, která ovláda přesouvání kotouče po 6ti hraném hřídeli -to když jsem vytáhl tak ten plech je tak kvalitní, že jsem ho zmačkal v ruce jako citron, snad se mi podaří to spravit

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 211.46 (?), 31.1.2010 16:11

Mám stejnou zkušenost s Snow jet 1100 na pásech. Po hodině práce odešel variátor. I já jsem našel hrst bílé gumy pod krytem pojezdu. Jelikož jsem se strojem v záruce reklamoval jsem ho v OBI. Jinak je to " dělník " na sníh v jakémkoli stavu.   Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví, kde sehnat potřebné díly na variátor, protože když padá tak padá a je lepší mít náhradní díly doma.. děkuji

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz