Křovinořez Oleo-Mac BC 430 T



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
         
host - 65.110 (?) 
26.1.2017 12:15

Krovinorez je docela bytelny a nemel jsem s nim zadny problem, jen hned kdyz byl novy bylo spatne lanko ovladani plynu. V zaruce vymeneno.

Mam i stihl nejakou levnejsi radu a pozor na strunovou hlavu. U stihlu je vyska hlavy mala, tak je mozne sekat hned u zeme na velmi kratkou vysku. Navic se struna odviji plne automaticky (zalezi jaka hlava je instalovana, ale ta moje byla automaticka). Zde je nutne dat povel k odvijeni poklepem o zem, kde se strune odvine o jeden krok. Nelze sekat na tak nizkou vysku diky vyssi hlave. Instalace stihl hlavy neni mozna. Na toto pozor.

Krovinak je celkem tezky, takze pozor na to. Antivibracni system nemam s cim porovnavat. Kazdopadne se pronese a clovek citi ze ma neco na zadech i kdyz pouziva "profi" batoh navlek na telo na ktery krovinak nasadi. Jinak na stroji neni nic zvlastniho. Je silny a a poseka i odolnou travu, kere atd. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
            
host - 160.231 (?), 18.2.2017 19:09

To jsme se toho o BC430 T moc nedozvěděli např. kolik spálí benzínu za 1 hodinu. A z jakého materiálu by to mělo být vyrobeno, aby to bylo lehké a bylo prodejné -  mohl si to koupit skladník operátor nebo operátor výrobní linky z montovny za Kč, které usilovně ČNB devalvuje 3 roky. Kdyby ČNB nevytiskla jeden státní rozpočet, tak jste si mohli ten Stihl koupit i o 30 % levněji než je dnes. i vše ostatní. Kč by proti jiným měnám posilovala, protože se tu už nyní pracuje srovnatelně kvalitně jako na Západě. Mzdy tomu ale neodpovídají a pak i kupní síla. A to je ten problém - shazování naší práce všech co tvoří svou prací hodnoty dolů, do bídy, podřadnosti.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika