Dolmar a Metaltec

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?)
26.8.2008 20:25

Aby těch omluv nebylo málo, tak já se zase omlouvám Zahradě, neboť jak mi emailem vysvětlil Andy Wise, jemu to tak dělá u daného tématu také. Takže nic nebylo zablokováno, ale nějak se rozjel formát stránky a klasicky by nešlo přidat příspěvek. Jinak to neřeším, pouze jsem popsal svoje zkušenosti a na nikoho se nezlobím. Nikdy bych obecně v žádně z těchto diskuzí nebyl tak vytrvalý, kdybych to nevyzkoušel prakticky. Můj předpoklad vhodné, správné rady vychází z toho, že musím počítat s tím, že se podle takové rady někdo zařídí. Kdybych něco doporučil jen tak, dlouho by to netrvalo a dotyčný - í by na to rychle přišli, že to jsou pouhé fráze. To by ovšem bylo mimo můj hlavní záměr - poradit a případně vysvětlit techniku atp.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 26.8.2008 14:23, zobrazeno: 70189x

Jen krátce - co jsem k tomu chtěl napsat a vysvětlit z pohledu vlastních zkušeností, to jsem udělal. Diskuze se vyvinula tak, že jsem vysvětloval a dokládal, a tím způsobil, že na Zahradě nabyli dojmu, že reklamuji daný přípravek. Proto k původnímu tématu nemám možnost další příspěvky vkládat, a ani nechci. Mě prodej nezajímá a popisuji zásadně vlastní zkušenosti, případně ověřené zkušenosti známých. Proto z tohoto pohledu vidím toto téma za uzavřené.

kcg - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (66) - 122.186 (?), 26.8.2008 14:34

Pane J.S. ja osobne Vam jsem vdecny, ze jste k Metaltecu napsal tak hodne informaci. Nebyt zdravotnich rizik, ktera nejsou vyvracena mel bych ho v pile taky. Takhle uvazuju jen o jeho pouziti v aute po tom co se tam vymeni olej na dalsi rok. Diky a pekny den, Karel

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 26.8.2008 15:08

Díky, je to od Vás projev slušnosti i serióznosti.To jsem vycítil už při prvních dotazech, pouze proto jsem Vám to popisoval. 

host - 90.168 (?), 26.8.2008 16:38

Za informace děkuju i já, přestože jsem odpůrce Metaltecu/ Militecu ;-) PS: Občas na Zahradě reklamu posuzují hodně zvláštním způsobem :-(   Gl.

andy.wise - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (585) - 174.65 (?), 26.8.2008 18:34
Taktéž děkuji, i když to cítím jako Gl. ;)

host - 21.230 (?), 26.8.2008 19:38

I tak děkuji a souhlasím s Gl. A beru zpět své předchozí narážky na vaše vedení chatu: Radek

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 26.8.2008 20:25

Aby těch omluv nebylo málo, tak já se zase omlouvám Zahradě, neboť jak mi emailem vysvětlil Andy Wise, jemu to tak dělá u daného tématu také. Takže nic nebylo zablokováno, ale nějak se rozjel formát stránky a klasicky by nešlo přidat příspěvek. Jinak to neřeším, pouze jsem popsal svoje zkušenosti a na nikoho se nezlobím. Nikdy bych obecně v žádně z těchto diskuzí nebyl tak vytrvalý, kdybych to nevyzkoušel prakticky. Můj předpoklad vhodné, správné rady vychází z toho, že musím počítat s tím, že se podle takové rady někdo zařídí. Kdybych něco doporučil jen tak, dlouho by to netrvalo a dotyčný - í by na to rychle přišli, že to jsou pouhé fráze. To by ovšem bylo mimo můj hlavní záměr - poradit a případně vysvětlit techniku atp.

host - 21.230 (?), 26.8.2008 20:52

Tak mi dejte ten odkaz, docela mne to zajímá. Prolong je sice evidentně svinstvo, ale zase mám jasné důkazy, že funguje! JCB bagr jel bez oleje s Prolongem ještě dva kilometry a nezadřel se! Po demontáži zbytku vany bylo vše O.K..

Radek. Dík

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 26.8.2008 22:05

Teď Vám opravdu nerozumím. Když jsem se o tom nedávno zmínil, tak byl oheň na střeše. Už jsem nechtěl vůbec v tom tématu pokračovat, ale přece jen jsem něco ještě doplnil a nakonec mám uraženou ješitnost, že neuvedu odkaz. Neuvedl jsem jej schválně, ale ne z důvodu ješitnosti, ale opravdu to nechci nikomu nutit a více probírat.  

host - 21.230 (?), 26.8.2008 22:20

Dobrá, dobrá, nebyl to oheň na střeše, naopak psal jsem, že myslím se tím nedá nic skazit. Čekal jsem odezvu, vzal jsem v potaz zprávu o odstřelení ze strany servru a pak jsem znovu poprosil. Nic. Myslel jsem, že to je ta j.. Beru zpět a odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil. Berete?

Radek

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025