Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

CITUJI:

Dříve jsem měl dva roky "homelitku"...
Po prvních zkušenostech s AL-KO BC 4535 uvádím:
Jedná se o robustní sekačku pro silné chlapy!
Po rozbalení krabice mě šokovala velikost a hmotnost, měl jsem obavy, zda ji budu vůbec zvládat v terénu. Nesl jsem ji na zahradu asi 700 metrů a fakt se dost pronese, příště jedu autem.
Návod a výbava dle rozpisu... dodávka v naprostém pořádku, jen je třeba po vybalení z krabice jednoduše našroubovat řidítka a dolní kryt. Benzín a olej v poměru 25:1!!! Po nastavení dle návodu pro start motor naskočil okamžitě!!!
Obavy z vysoké hmotnosti se rozplynuly až upnutím těla kosy na popruh, je výborně vyvážená, i když nevím, jak by vyhovovala délka hnací hřídele menším postavám, je totiž poměrně dlouhá, mně se s ní pracuje perfektně, nemusim se hrbit /měřím 186cm/. Na popruhu je sekačka bezvadně lehce ovladatelná, silný motor maká jak blázen, jde pěkně do otáček, je znát, že má i na vyšší silné /i staré/ trávě značné rezervy a to je radost z výkonu. Zkoušel jsem i startovat silně zahřátý motor a naskakuje ihned.
Sekat rovinku je pak požitek! Pro vyžínání jsem sejmul z krytu prodloužení a mohu perfektně vyžínat až těsně u země. Výkon mě ohromil. Koupil bych si ji zase, koupě nelituji. Jen ta hmotnost není pro třasořitku, ale jak říkám, na popruhu bezva! Postavenou ji mám v garáži nastojáka na čele motoru, nemusí ležet ani se zavěšovat.
Doporučuji.

zdroj: sekacky.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika