Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
No jstli to vypadalo že bych vás chtěl setřít, tak se speciálně vám omlouvám. Jen jsem chtěl naznačit že ani s hlavami s plastovým uchycením nemáme žádné problémy.
Uchycení hlav nových typů je skutečně šroubem, ale předešlé typy to měly matkou. Myslím si ale, že je jedno zda šroubem, nebo matkou když výsledek je stejný. Střed hlavy jsem mněřil, a byl na desetinu přesný (25,4mm). Jestli někomu začne hlava házet vlivem špatnéhho uchycení, je hlava na vyhození. Dělat nějaké udělátka (vystřeďovací kroužky a pod.) není vhodné, protože vzniklá nepřesnost je závislá na době vybrování a kvalitě (nekvalitě) uchycení. Postup montáže který jsem uvedl s úspěchem používám, pro pana 179.6, samozřejmě se šroubem a mohu pouze konstatovat, že jestli to někomu začalo házet, tak nevhodnou montáží.
Z vašeho mejlového dotazu je všeobecně známo, že pro zákazníka je směrodatný návod k použití v češštině (1:25). Pouze za to si prodejce ručí.
Mne osobně zajímá mejl v kterém vám posílají odpověď na váš dotaz, nebo to je vše co tam napsali?
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika