Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Už jsem dřív psal v jiném vlákně o Greenworksu. To ho ještě neprodával Mountfield. Ten nesnáším a zatím jsem tam nic nekoupil a neskutečně mě štve, že teď začali s Grenworksem zrovna tito zmetci. 

Uváděný vyžínač G40LT30 mám už třetí sezónu. Zvládne pohodlně začistit zahradu 600m2 - okolo stromů, keřů, záhonu. Odhaduji délka asi 80 metrů. Baterie ještě zbyde.Vyžíná parádně, jde sklopit i hlava na zarovnání trávy. Baterii bych koupil jedině 4 Ah a víc, kvůli jiným strojům, kde je kapacita třeba. Mám ještě od stejné značky fukar/vysavač GD40BV (dříve označení GWBV 4028 i) neskutečný pomocník, ten ale žere docela dost. Plánuju ještě pilu ta jejich má větší rychlost řetězu jak hecht. Láká mně ale i ta jednoručka...

Dílenské aku náředí mám Ryobi a proto jsem koupil plotostřih OHT 1855 od nich. Není teleskopický, je na 18V, výkounu přebytek. Udržuju s ním 15m živého plotu (výška 2m). Bez problému.

Jen moje postřehy. Vývoj a dostupnost jde v aku programu zrovna teď neskutečně dopředu, 

Taky Petr.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika