Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, jsem štastnám majitelem Křovinořezu FS 240 od Stihlu,2 roky maká na samotě a vše v pořádku, nicméně, ačkoliv si techniku servisuji sám, jedna věc mě trápí, a u Polačka ve Vsetíně kde jsem to kupoval, mi to poladit nepoladili, ikdyž sem jim to říkal na zaruční prohlídce po sezoně.

Jde o to, že při každém cca druhém přidání plynu naprudko tj. ne plynule ale prostě zmáčknutí plynu se, než se křovinořez roztočí mírně propadnou otáčky jako by se chtěl podusit a až pak zabere, při běžné práci to nevadí, ale čistě z hlediska (tak to nemá být, mě zajímá s kterým šroubem a jak poladit, vím,že je to specifické pro špatné nastavení jednoho z regulačních prvků, někde jsem to četl, ale to forum už nedohledám.Uměl by mi někdo říct, kde je problém a jak tento propad odstranit??.Předem děkuji všem co nad mým příspěvkem stráví čas a poradí!!.Komerčním servisům to asi přijde v pořádku, mě ne, jinak křovinák je skvělý!!!. 

děkuji!!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika