Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Řešil jsem naprosto to samé jenom u jiného modelu-Stihl FS130 a jiného značkového servisu (dva a jeden neznačkový). Křovinořez jsem používal pro sečení 1000m2 5x za rok. Po půl roce byl hned problém, údajně nekvalitní benzín. Serisem vyčitěno (vč.nádrže). Pak to jelo rok obstojně. Třetím rokem stejné problémy s otáčkama jak popisujete vy. (S úhlovým převodem problém nebyl). Vždycky jsem dal křov. do servisu, kde vyměnily filtr, svíčku, seštelovali karburátor. Nikdy to pak ale nejelo tak, jak prvního 1/2 roku.

Jednou (asi 5. rokem) jsem si udělal čas, rozebral jsem karburátor do posledního šroubku, pružinky, membránky a dal kamarádovi pročistit isopropylalkoholem na utrazvuku. Složil, namontoval, poprosil druhého kamaráda na seřízení otáček. Od té doby to jede neskutečně dobře. (ae už neseču tak moc)

Můj subjektivní závěr :  máme (v naší vlasti) nekvalitní benzín, tyto motory jsou od stihlu patrně choulostivé, je to spotřebbák jak cokili jiného, v servisu se nikdo asi nebude zabývat rozborkou/složením karburátoru. Na druhou stranu dostupnost a cena náhradních dílů Stihl (hlava, litin vložky...) super.

Jirka

p.s. Po přečtení vašeho příspěvku jsem si vzpomněl, že v obchodě mě taky prodávali jako poloprofi. :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika