Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ad odrbávání aut - auta jsou prostě levná, stačí si pročíst ceníky Octavie 1, Fabie 1 a zavzpomínat, kolik člověk bral 20-25 let nazpět. Spousta výbavy zlevnila, spousta přibyla, ale někde se šetřit musí. Stejný je to s elektronikou Neexistují žádná kurvítka, jen když pračka dřív stála 3 výplaty a dnes 1/5, nějak se to projevit musí.

Váš stesk na servis je takové to typické české lamentování místo předcházení problémům. Prostě technika šla dopředu a dopřát jí servis je nutné a bylo to nutné vždy. Je potřeba si uvědomit, že to děláte i kvůli sobě a svým penězům, peníze jsou váš čas a ten je na světě omezen.

Sekačka a zahradní technika obecně je celkem jednoduchá. Ani netřeba vozit to pořád do servisu. Vyčistit žací prostor po každém sekání, aby to nerezlo,  5 minut až moc. Pokud je to někde hodně poškrábané, obrousit a stříknout barvou. Vyměnit olej, vyčisti filtr, promazat bowdeny olejem ve spreji, nabrousit nůž (buď sám nebo to nechat v servisu za 100 Kč, to ještě beru), nešetřit desetikoruny na benzínu a použít pořádný bez ethanolu, popř. použít stabilizátor, na delší odstávku třeba alkylátový. Nic dramatického, drahého nebo časově náročného a budou vám sekačky fungovat 15 a víc let bez problémů. Nakonec i ten řemen si člověk vymění za 30 minut klidné práce a stojí 50 Kč, stačí znát délku. Já to tak dělám se vším, nepřijde mi, že by mě to stálo moc času a vše mi vydrží 3x tak dlouho co lidem kolem mě. 

Jen to chce na začátku vzít kvalitní sekačku vhodnou na danou velikost pozemku, vykašlat se na čínu a starat se o to od začátku. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika