Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím,
mám přesn tu samou sekačku, pouze bez elektrického startéru. V dubnu 2016 to bylo 2 roky od nákupu. Spokojenost maximální. Na problém s obtížným startem u teplé sekačky jsem poprvé narazil loni, tedy po roce provozu. Následovala výměna svíčky - nepomohlo to, takže sem tak nějak rezignoval (byla v záruce, poslat do servisu se mi ji nechtělo) a vždycky ji nechal chvíli vychladnout, pak zase šla nastartovat bez problémů. Letos na jaře na doporučení jednoho opraváře sekaček jsem tam dal jinou svíčku - typ Brisk N17C SUPER. Trochu se to zlepšilo, ale stále to nebylo ono. Minulý týden jsem se naštval už pořádně a že tedy zkusím koupit tzv. studenější svíčku - buď to pomůže nebo nepomůže, horší to snad nebude, kdby ano mám tu novou tepplejší (tu výše uvedenou). Takže jsem koupil svíčku Brisk N15C SUPER, namontoval ji a problém zmizel - sekačka startuje na cuknutí studená i teplá. Takže moje rada - kupte studenější svíčku.
Problém přičítám složení benzinu (používám Natural 95), přesněji přísadě biosložky, protože mám z minulosti zkušenost, že když jsem do auta tankovával kdysi dávno levnější polský benzin, klesl velmi výkon a po výměně svíček za studenější (tenkrát to byla ale náhoda - dal jsem tam při výměně svíček svíčky, co jsem zrovna doma našel). jezdilo auto opět jako vítr.   
Co se týká sekačky - ať vám slouží, jsem s ní maximálně spokojen a to ji vůbec nešetřím, kromě jiného s ní seču i zahradu v kopci (bez koše, na otevřený zadní výhoz) a pojezd zvládá směr do kopce úplně v pohodě. Jediná závada za 2 roky vlastnictví byla spuchřelá startovací šňůra (praskala, takže jsme ji vyměnil za jinou, umělou) a pak ty obtížné starty, což jsem odstranil lehce výměnou svíčky (viz výše).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika