Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Asi si vážně nerozumíme. Já neprosazuju ani čínu ani mountfield. Jen jsem chtěl, kdo má zájem, aby se podíval na videa, nic víc. No a taky spíše souhlasím s tím, že je sice hezké se probírat ruzným sortimentem strojů, ale kdo ho doopravdy bude mít doma, bude chtít bezproblémový provoz a tedy dostupnost servisu nebo alespoň ND. Ono inzerátů s novejma stojema je aji dost, já si taky vyzkoušel jednoho prodejce stroje FORTE jak zareaguje na poptávku ND. Dodnes se neozval.

Mě třeba u Vari chybí už jen dvě věci. Nesený rotavátor a něco jiného než rádlo na vyorávání brambor. Pak by to pro mne byl po stránce příslušenství "dokonalý" stroj. Také si myslím, že zrovna odkazované doporučení strojů dle výměry je třeba od nich brát s rezervou. Nadruhou stranu uznám, že je třeba dle zorlohy vybírat i stroj. Jak výkonově, tak ale i po stránce technického řešení a v neposlední řadě i výrobního zpracování.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika