Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

vím, že toto fórum čtou šikovní kutilové i praktici. Proto bych chtěl prodiskutovat následující věc.

Seču zahradním traktorem trávu tak max 1x za 3 až 4 týdny. Nemám moc času a nepotřebuji anglický trávník. Trávu nesbírám, protože je jí moc a zabere to spoustu času. Trávu nemulčuji, protože je na mulčování přerostlá, je to pak náročné na výkon (spotřebu) traktoru a i kdybych mulčoval pomalu, tak se všechna tráva stejně nevstřebá do trávníku - zůstávají řádky.

Proto používám deflektor a trávu pouštím za sebe. Jenže deflektor posekanou trávu pěkně NEROZPTÝLÍ po selé šířce záběru, ale posekaná tráva vytváří řádky cca 20 cm široké. Zvláště v místech s vyššší trávou. Tyto řádky pak hůře zarostou a jsou nadzvedávány rostoucí trávou. Všechny zahradní traktory co jsem viděl v praxi takto řádkují. Bohužel.

Chtěl bych nějak upravit deflektor (nebo něco vymyslet), aby tráva byla lépe rozptylována za traktorem a snadněji zarostla. Neřešil jste to někdo? Nesetkali jste se s deflektorem, který toto uměl? Děkuji za zkušenosti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika