Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Budete se divit, ale není tomu tak. Křovinořez zvládá 3mm strunu naprosto bezproblémů a dokonce dávám mnohem delší struny cca 32cm  =  záběr 26+26 +10cm hlava takže beru pruh trávy cca 60cm u 4mm struny se bohužel musím spokojit s nastříhanými z obchodu = 26cm mínus co je zasunuté v hlavě, ale i 4mm křovák se ctí zvládá, sníží se sice odhadem o takových 500ot. maximální otáčky už je cítit odpor vzduchu, ale i se 4mm si velmi dobře poradí, navíc díky menším otáčkám se zbytečně nepřetáčí motor při chodu naprázdno. Suchá, hustá a polehlá tráva ale pro tuto strunu není 4mm už je vážně pořádný šlauch, sice vůbec nemizí, ale zatím jsem nejvíce spokojený co se týče sečného výkonu se strunou co jsem dostal ke křovinořezu Hitachi, mám pokoupených ale dalších 10 strun, tak mě čekají ještě testy.

I když je to čína, tak za ty 3000Kč co stojí motor se kvalitativně a výkonově nemusí vůbec stydět. 52ccm obsah a podle mého řekl bych dost přesného odhadu to má výkon kolem 1,7KW na normální trávu stačí tento výkon až až. Samozřejmně kdybych osazoval značkový křovinořez, prcnul bych na kolečka Active 6,5 BT což je brutální stroj, ale cena 17500Kč už je trochu jinde. Jediný neduh tedy zůstává asi spotřeba 1,2l za hodinu sečení, ale jinak startuje vcelku spolehlivě a šlape už 6 motohodin bez zaváhání, určitě se časem rozhrká ale na těch 2000m co se s tím seče si myslím, že minimálně 3 sezóny vydrží. Byl a jsem odpůrce čehokoliv z číny, občas na nějakou sporadickou činnost ale nějakou tu čínu prostě koupím, zvláště, když se nic takového značkového nevyrábí a neprodává. Věřím tomu, že kdo nepotřebuje sbírat trávu do koše sekačky stejně jak to mám já a vyzkoušel by toto udělátko, tak v případě, že nemá kolem pozemku samé okno, by po zkoušce si posekat pár metrů trávy už rotační sekačku nebo klasickej křovinořez nevytáhl, když na sebe nemusím soukat 10Kg křovinořez, ale tlačím před sebou tuto lehoučkou potvoru, je to znát. Jak se říká udělat práci a nadřít se u toho jako vůl umí každý blbec, tady to platí do puntíku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika