Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jetfit je super ať ji osadíte na cokoli co chcete slyšet smiley má ale i svoje vady, nesmíte ji potápět do vody skrz pružinky uvnitř, struna musí čouhat z druhé strany násunu, jinak až se kousnou čelisti ji dost problematicky dostáváte ven, při zatlačení se struna ohýbá a nechce se jí ven, vždy se musí nechat kousíček na druhé straně čouhat, aby šla vytáhnout. Bere jen dané Flexiblade a Techniblade struny a ne každému toto může vyhovovat například s ohledem na výkon jeho stroje. Díky tomu, že na kolečkovém křovinořezu tap´n go hlavu používat nelze, nebo velmi problematicky, proto jsem zkoušel všemožné pevné kovové hlavy s jednoduchou výměnou struny, jetfit je jedna z mnoha, jak jsem popisoval, jsou i jiné nemálo kvalitní hlavy za lepší cenu. Dobrá hlava by měla mít plastový podklad pro dobré klouzání po trávě, kdo dělá komunálky na asfaltě naopak využije lépe kovový, osadit jakoukoli strunu, možnost rychlé a jednoduché výměny struny. Co se životnosti týče, vesměs všechny kovové hlavy co jsem zakoupil jsou bezúdržbové, pro amatéra a možná i profíka na dosmrti.

Kolečkový křovinořez je v jiném vláknu, originál je nedodělek a drasticky kazí celkový dojem, po mých asi 30 předělávkách několikero převařováních a zkoušeních stylem pokus - omyl převážně na odladění vibrací a dalších neduhách provozu originálu jsem se k dnešnímu dni dopracoval ke stavu blížícímu se dokonalosti a sekání je díky tomu radost. Dokázal bych to vyrobit, levněji, mnohem lépe a kvalitněji.  

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika