Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Musím sám za sebe říct že OleoMac je super. Škoda jen že do té doby než si člověk zkusí Stihlku, nebo Husqvarnu a o dodací době nd či délce pobytu v servisu M. reději ani nemluvit. Řekl bych že v žebříčku kvality křovinořezů je na top místě jednoznačně Stihl, pak Hsq s Jonseredem, Sola, Dolmary a někde za nimi Oleomac. Nejde ani tak o spolehlivost, ta je jakš takš dobrá, ale ty jejich traktoroidní motory jsou fakt hrozný. Mašina brčí, seká ale živost tu nezná. No a AlKa, Partnery (ty hodně spadly v kvalitě), Hechty, ABG a podobné pokusy na lidech to je dle mého názoru bláto. Spousta lidí si je kupuje protože podle tabulky výkonů to na jejich sekání stačí, jsou v čupr akcích a Stihl chce za obdobný výkon dvojnásob ceny (chtějí je odrbat!!!), a pak když se jim to poser.. tak se moc moc diví jak jen se to mohlo stát. Radím dát na rady odborníků ze Stihlu a koupit tu jimi doporučovanou FS100 třeba na splátky, ale prostě koupit něco co vydrží. Za Hecht nebo ABG vysolíte cca 5tis a pak za dva tři roky až se to pos.. stejně půjdete koupit tu Stihlku FS 100. A ta už nebude za cca 10tis, ale za 15 páč k tomu připočtěte těch 5tis za ABG či Hecht co vám straší doma v garáži. Toť můj názor na věc.

Jinak musím souhlasit s příspěvkem že Stihl (ještě bych za sebe přidal HSQ) je pro lidi s mozkem a OM pro slony, s tímto názorem naprosto souhlasím.

Z.F.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika