Ja jsem vyuceny kuchar, udelal jsem si rekvalifikaci na Co2, tento stojan jsem delal asi dva mesice po nastupu do prace se zelezem, pred nastupem jsem se zelezem nikdy nedelal ani s rozbrusovackou a jinymy nastroji. Celi stojan vcetne planku, narezani materialu, posvareni a obrouseni mi trvalo do 3hodin pri nocni, nenatiral jsem to, jelikoz to dle miho nema cenu, jelikoz to skladuju v dilne. Nic na tom neni a kdyz vezmu ceny zeleza, tak by me nikdy nenapadlo neco takoveho kupovat, kdyz uz by to clovek nezvladl sam, tak se vzdy najde nekdo, kdo by to za pakatel udelal, sikovny soused atd. Osobne, ale radeji pouzivam drevenou kozu, kam naskladam drevo v delce metru ci vic a pak jen rezu od zhora dolu na delku jakou chci, je to rychlejsi a i pohodlnejsi, nemusi se porad odkladat pila a nakladat po jednom dreve. V tomto drevenem stojanu rezu i 0-1 sudaky rovnou na polinka. Chce to jen mit fantaziji a pak to jde samo. Jinak clovek se porad jen uci a o tom je zivot, pred 6roky jsem neumel nic a kdyz si na to vzpomenu, tak jen kroutim hlavou za co vsechno jsem zbytecne platil, cesi jsou narod kutilu, tak proc to porad neni poradne videt...