Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Listnáče > Rakytník

Rakytník


Ivan Hlavatý (4384) - xxx.xxx.234.173 (?)
30.11.2016 17:08
Samozrejme, môžete. IH
Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Nábytek Vladeko - dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma

Rakytník


host - xxx.xxx.164.25 (?), 30.11.2016 7:53
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, prosím mohu stříhat rakytník kvůli skliizně bobulí teď v mrazech?

Děkuji, S.

Připojit reakci   
   

Rakytník


Ivan Hlavatý (4384) - xxx.xxx.234.173 (?), 30.11.2016 17:08
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Samozrejme, môžete. IH
Připojit reakci
   

Rakytník


Ivan Hlavatý (4384) - xxx.xxx.234.73 (?), 29.7.2017 8:13
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Rakytník: s vôbec prvou úrodou (ako sa rysuje) zatiaľ spokojnosť - viď foto. IH
Obrázky:




Připojit reakci
      

Rakytník


host - xxx.xxx.33.3 (?), 29.7.2017 10:24
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pekna uroda skoda ze jste nenapsal co jeto za odrudu.   A jeste dotaz kdy sklizet odrudu LEIKORA dekuji

Připojit reakci
         

Rakytník


Ivan Hlavatý (4384) - xxx.xxx.234.139 (?), 29.7.2017 14:54
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
33.3: Odrody neriešim - netuším o akú ide, ani sa v nich nevyznám. Pre mňa sú dôležité jablone a hrušky, všetko ostatné je "bokovka". Oberať treba podľa mňa vtedy keď plody dozrievajú, a nie podľa kalendára či poučiek. IH
Připojit reakci
      

Rakytník


alfonss (99) - xxx.xxx.32.126 (?), 31.7.2017 11:40
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Popřeji dobrou úrodu, ALE  !!

Jak rakytník sklízíte? Trhat to je o život a když se to nechá do mrazu aby se to otřepalo sežerou to velice rychle ptáci. Jak to sklidit bez úrazu a nervů? Rakytník mám osypaný plody, ale nevím jak na to.

Připojit reakci
         

Rakytník


host - xxx.xxx.33.3 (?), 31.7.2017 11:55
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

ja ho trham rucne dene natrham dva a pul litru a mam toho az nad hlavu    kdyz zacinam trhat tak na kazde vetvicce nakonci je takova jehla tu ulomim abych se nepopichal jeto jednoduche a pomahato pri trhani

Připojit reakci
            

Rakytník


Honza z Polabí (144) - xxx.xxx.167.137 (?), 11.8.2017 8:54
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ano, prostě sklizeň je jediná náročná práce u rakytníku..nic není zadarmo. Kilo mi trvá hodinu, to mám za ty roky odzkoušené. Loni i letos mi sladkou Krasavici sklidili špačkové, to dříve nebylo. Na Leikoru dneska odpoledne natáhnu sít. Na trhání bude jako vždy koncem měsíce - Krasacice je ranější.

Připojit reakci
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Uzení domácích klobás30.6.2020
Strojek na uzavírání konzerv22.6.2020
Uzení domácích klobás16.6.2020
Uzení domácích klobás10.6.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení9.6.2020
Uzení domácích klobás1.6.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů