Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No teda neviem, každý tu píše samé horory o škumpe. Mám škumpu a nič dramatické sa nedeje. Každý rok ju v zime zrežem na 2m - pretože ju nechcem pustiť vyššie. Susedia tiež majú nejaké škumpy - tiež nemajú problémy. K samotnej škumpe - u mňa to bol jeden z prvých "akože ozdobnejších" stromov. Po čase som zistil, že je to sice celkom pekný strom, ale zase až tak moc ozdobný nie je.

Ak sa jedná o červenú farbu, tak zaujímavá alternatíva by mohla byť ambroň - Liquidambar styraciflua, na jeseň oranžovo-bronzová Zelkova serrata, muchovník - Amelanchier lamarckii - pestovaný do stromku,...

Možností je viac. Podstatné je, aký máte priestor a koľko času do penzie, aby ste si to ešte užili. Nyssa sylvatica, Parrotia persica rastú pomaly. Zelkovej stačí pár rokov a už je z nej elegantný solitér, takisto zmarličník - Cercidiphyllum japonicum.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika