Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Pilování na listech bývá variabilní, takže určovat "jedlost" jeřabiny podle listů může být zavádějící. Nejjednodušší je ochutnat plod :-) "Nejedlá" jeřabina má hořkou, svíravou chuť, zatímco ta "jedlá" má chuť docela příjemně sladkokyselou. Osobně vyzkoušeno :-) Ota
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika