Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
HQ - spenat delam jenom z medvediho cesneku (i do zasoby do mrazaku) - ten uz ale ma davno po sezone. Stejne ale delavala babicka i z kopriv. Nasekat, podusit a sup s tim na mrazak a pouzit jako klasicky spenat. Co se tyce ostatnich bylinek, tak bych zkusila asi udelat pesto - aspon po sklenicce, dvou od jednoho druhu a to se da pouzit dle fantazie - od dochucovani ruznych jidel, do testovin, az po mazani na pecivo:) Vzdycky po jednom dilu bylinek, orechu/seminek a syra a dva dily oleje. Je to rychlovka a v lednici mi vydrzi az do dalsi sezony. Jinak samozrejme susit - jednodruhove koreni i cajove smesky a podarovat rodinu a kamarady:)
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika