Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já teda konopí nepoužívám, nefetuji. Ale kdybych pěstoval konopí, nepěstoval bych to doma nebo na zahradě. Kolikrát jsem o tom uvažoval, když jsem četl jaký je problém skrýt to před policií.

Já osobně bych si vytipoval vhodné biotopy v přírodě. Nějaká slunná stanoviště s vhodnými poůdními podmínkami a tam bych to jednoduše rozesel. Výsledek sice nejistý, ale pravděpodobně ucházející, část by mi samozřejmě návštěvníci přírody rozebrali, chcete-li tak rozkradli ale neseberou přece všechno, když nebudu o tom mluvit, tak nebudou vědět kde to hledat. 

Možná by se v nějakých opuštěných objektech a takové se po naší vlasti vyskytují dalo najít slunné místo, ke kterému lze přiložit nějakou skleněnou tabuli a je improvizovaný skleníček. Tam dát trochu substrátu a máte improvizovanou zahrádku s majitelem neznámým. Fízl pak může ňuchat, kdo to tam kdysi před několika měsíci v nestřeženém okamžiku nasadil.

Něco najdou, něco zlikvidují, ale nikdy není šance zlikvidovat úplně všešchno. Chytí vás při trhání? Vždy se z toho vykecáte. tuhle rostlinku jsem chtěl dát do vázičky, protože se mi líbila a jak se jmenuje nevím, botaniku neovládám, výskyt marjánky ve volné přírodě důvodně předpokládat nelze a vlastně i to konopí je léčivka s prokazatelnými léčivými účinky. Stát to bojkotuje jedině protože farmaceutická lobby z toho nemá žádný zisk a výnosnější pro stát je trávit nás všelikými chemickými jedy od Dr. Maxe. Že vás někdo chytí při trhání ve volné přírodě pravděpodobnost fakt mizivá, nula celá, nula nic.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika