Domácí klobásy



host - 84.190 (?)
18.10.2018 6:56

Těžko vám může na dálku někdo poradit.Takové klobásy mohly být uzeny teplotou 90 st protože nikdo neví jak se měřilo, do čeho se vlastně narazily, za jakou dobu po vyuzení jste to zjišťoval atd.Příště o 10st méně, jiná střeva, bez hovězího, vepř.bok +plec?.Míchat tak studené že v tom neudržíte ruce.Třeba to bude lepší.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

   Předchozí příspěvky  |  <  6,  7,  8   
      
host - 227.2 (?), 1.4.2013 20:45

Mrknete na Epizóda 07/2013: Zabíjačka. V sekci recepty, tam je pak i recept na klobasy.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 141.150 (?), 15.10.2018 12:38

Tvrda slupka na klobaskach,

Dobry den dnes jsem poprve udil klobasy v plechove udirne, nakorenene jsou dobre jen co mi vadi uvnitr jsou suche a maji tvrdou slupku, udil jsem pri 60-80 stupnich 5 hodin muze mi nekdo poraadit v cem byla chyba?Maso 3kg veproveho boku 2kg bucku a 1,5kg hoveziho.Veprove streva.Diky

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 92.38 (?), 16.10.2018 16:29

Někdy pomůže nechat střeva celý den namočená ve vodě.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 84.190 (?), 18.10.2018 6:56

Těžko vám může na dálku někdo poradit.Takové klobásy mohly být uzeny teplotou 90 st protože nikdo neví jak se měřilo, do čeho se vlastně narazily, za jakou dobu po vyuzení jste to zjišťoval atd.Příště o 10st méně, jiná střeva, bez hovězího, vepř.bok +plec?.Míchat tak studené že v tom neudržíte ruce.Třeba to bude lepší.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 141.150 (?), 19.10.2018 7:23
Dekuji, myslim ze uz vim v cem byla chyba mam plechovou udirnu a v te je to tezko drzet stalou teplotu, hned je vysoka a hned se ochlazuje koupil jsem cihly a skusim ji zateplit, taky kolobasky byly dost suche a hodne tmave, asi moc dehtu, taky jsem to prehnal s cesnekem a nikdo krome mne je neji.Skusenosti mam jen kdyz mi rodice na morave (Vsetinsko)udili doma, jsem daleko od toho jak mi v tehdy chutnaly ale snad se k tomu dopracuji.Bydlim v nemecku a ty uzeniny co se tu daji koupit se nedaji jist absolutne bez chuti.Dostat dobrej recept z moravy je tezky, vsichni to tajej, Ja to ale odhalim, Zdravim a diky za rady.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  6,  7,  8   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika