Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Abych se přiznal, nevidím velký rozdíl v použitém druhu dřeva na chuť uzeného. Důležitější mi připadá režim uzení a druh udírny. Kůru jsem kdysi odstraňoval, ale už to nedělám, výsledek je stejný.
   Mnozí amatérští uzenáři dokonce přisypávají do ohniště piliny, přidávají trávu a jalovcové větve pro hustší kouř a aroma. K čemu pak čistota kouře z odkorněného dřeva?
   Osobně volím dřevo podle venkovní teploty. V zimě spíš dub a buk, je-li tepleji, pak ovocné dřevo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika