Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Moje reakce na správné a nesprávné postupy při výrobě domácích uzenen. Totiž málokdo ví že by teplota při zpracování masa na výrobu neměla překročit 7 stupňů Celsia. Protože potom se začíná z masa uvolňovat a oddělovat tuk a proto je to po vychladnutí jak suchá sekaná. Maso se musí dopředu hezky vychladit a při zpracování místo vody přidávat ledovou tříšť. Pak by mělo být vše O.K. Zdeněk

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika